ТРЕЋЕ АДВОКАТСКО САВЕТОВАЊЕ У ХОТЕЛУ „ЗЛАТИБОР МОНА“ НА ЗЛАТИБОРУ, 4.-6.11.2022.ГОДИНЕ

Поштоване колеге,  

Позивамо  Вас да учествујете на „Трећем адвокатском саветовању“, које ће се одржати у хотелу „Златибор Мона“  на Златибору у периоду од  4.-6. новембра 2022.године.

Адвокатска комора Београда организује „Треће адвокатско саветовање“  чији је циљ да адвокатура окупи стручну јавност  и иницира дискусију  о конкретним питањима  од значаја за професију, заштиту права и слобода грађана Србије и функционисање правосуђа као целине.

Теме панела „Трећег адвокатског саветовања“ биће: „Измене и допуне Закона о парничном поступку сходно предлогу Закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку“, „Порески положај адвокатуре“ и „Доказна снага и вредност исказа окривљеног и осуђеног као сведока на основу споразума о признању кривичног дела у кривичном       поступку “.

На саветовање су добро дошли не само колеге – адвокати, већ и судије, тужиоци, професори факултета, представници медија и невладиног сектора.  За ово саветовање није предвиђена никаква котизација. У оквиру три панел дискусије које започињу панелисти из различитих  правосудних професија могућност активног учешћа имају сви присутни. Циљ који постижемо је отклањање баријера  у комуникацији између различитих правосудних професија  и покретање дијалога о суштинским питањима  за правилну и уједначену примену права.  На крају саветовања Адвокатска комора Београда  организује свечану вечеру у хотелу „Златибор Мона“  у суботу 05.11.2022.године, са почетком у 20,00 часова на коју су позвани сви гости и учесници саветовања. Адвокатска комора Београда  сносиће целокупан трошак организације свечане вечере тако да не постоји никаква котизација за присуство овом догађају.

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА

ПОЗИВ

ПРОГРАМ РАДА