ГОСТОПРИМСТВО КОЛЕГА АДВОКАТА ИЗ ЕДЕССЕ

Адвокати Едессе су дана 18.6.2022 у Аридеи близу Едессе организовали узвратни пријатељски фудбалски меч са београдским адвокатима уз пригодну свечаност размене поклона. Резултат је био 4:2 за наше адвокате, голове су постигли Вања Стаћу 2,Александар Ристовић и Душан Данковић. Такође је битно напоменути да је у овом мечу играо и већ легендарни колега адвокат 78 годишњи Милија Станковић.
Вазно је додати да су грчки адвокати срдачно и топло примили нашу фудбалску експедицију те да су за ову прилику са председником Адвокатске Коморе код градоначелника организовали вечеру, као и посету археолошком налазишту и музеју у Пели, античком граду Едесси. Поврх тога грчки адвокати су организовали за београдске адвокате посету српском стратишту Кајмакчалану које се налази на преко 2,500 метара надморске висине.
Будући да овај крај Грчке обилује природним лепотама, грчке колеге су су се побринуле да београдски адвокати осете чари природних терми у месту Лутра Позар у којима је температура воде око 35 степени целзијуса током целе године.
Биће нам особито задовољство да током јесени угостимо драге колеге из грчке у нашем Београду где ћемо покушати да будемо домаћини какви су они били.