ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДЕЛИ  ЗЛАТНИХ ПЛАКЕТА АДВОКАТИМА КОЈИ СУ ОСТВАРИЛИ 50 ГОДИНА СТАЖА У АДВОКАТУРИ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДЕЛИ  ЗЛАТНИХ ПЛАКЕТА АДВОКАТИМА КОЈИ СУ ОСТВАРИЛИ 50 ГОДИНА СТАЖА У АДВОКАТУРИ

Поштоване колегинице и колеге,

Управни одбор Адвокатске коморе Београда је  на седници одржаној дана 22.06.2023.године донео одлуку да се сваком адвокату уписаном у Именик адвоката Адвокатске коморе Београда који наврши 50 година стажа у адвокатури доделити „Златна плакета“.

Адвокатска комора Београда је  на основу наведене одлуке Управног одбора Адвокатске коморе Београда  дана 17.11.2023.године у ресторану „Аероклуб“ организовала доделу Златне плакете адвокатима који су остварили 50 година стажа у адвокатури и на тај начин одала признање за истрајност у бављењу адвокатуром и  допринос заштити права и слобода грађана Републике Србије, храброст и сва  искушења и изазове кроз које су прошли бавећи се овим позивом.

Златна плакета уручена је  адвокату Браниславу Тапушковићу,  адвокату Душану Петошевићу, адвокату Томи Фили, адвокату Мирку Трипковићу, адвокату Ђурђу Нинковићу, адвокату Симеону Поповићу, адвокату Нинославу Мајачићу и адвокату Рајни Андрић.

Златну плакету за адвоката Ристу Комада, адвоката Борислава Борозана, адвоката Милорада Белића, адвоката Милоша Костића, адвоката Божидара Иванишевића и адвоката Саву Анђелковића, који су преминули, примили су чланови њихових породица.

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА