ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА  “PROPISIONLINE.COM”   ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ

Поштоване колегинице и колеге,

На основу Уговора између АКБ и INTERMEX свим заинтересованим адвокатима и адвокатским приправницима – члановима АК Београда обезбеђена је могућност да у периоду од 31.07.2023.године до 31.10.2023.године купе Gold premium пакет електронске базе прописа и судске праксе “Intermex IndOK ONLINE – propisionline.com”,  чија је редовна цена 99.000,00 РСД (плус ПДВ), по повлашћеној цени од 6.333,00 РСД. (са ПДВ).

Ова могућност остварује се куповином електронске базе прописа INTERMEX по цени која за чланове АКБ износи 19.000,00 РСД (са ПДВ) уз погодност да претплатник који је члан АКБ стиче право да му се у оквиру ове цене испоруче још две лиценце бесплатно. То значи да три адвоката удруживањем (груписањем) могу да поделе трошкове и заједнички купе три лиценце за укупну цену од 19.000,00 РСД, у ком случају једну претплату (лиценцу) сваки адвокат добија по цени од 6.333,00 РСД.

Уместо редовне цене од 99.000,00 (плус ПДВ) чланови АК Београда могу купити Gold premium пакет електронске базе прописа и судске праксе ““Intermex IndOK ONLINE – propisionline.com” за 6.333,00 РСД (са ПДВ), чиме остварују уштеду од 80%    у односу на редовну цену  пакета.

Овај пакет обухвата електронску базу прописа, судске праксе домаћих и иностраних судова, научне и стучне радове из области права, мишљења, стручни правни часопис „Правни информатор“, базу модела уговора и аката, калкулатор камата и судских такси и подразумева веб лиценцу без инсталирања, аутоматско ажурирање података, неограничено коришћење помоћу претраживача, који за претраге користи Ал (вештачку интелигенцију), напредне  алгоритме и савремене технологије које омогућавају напредне претраге, као и гласовне  претраге, кључне опције  за праћење и примену прописа који омогућавају приказивање пречишћеног текста измене, као и текст  члана прописа пре измене, хронолошки, аутоматско превођење података  из програма на све светске језике, сортирање података хронолошки или абецедно,  прилагођеност коришћења на свим уређајима (ПЦ рачунар, таблет, мобилни телефон) у свим оперативним системима.

 Закључењем овог уговора са Компанијом INTERMEX, АК Београда остварује више циљеве из чл.11.Статута – подизање стручних капацитета адвокатуре, унапређење услова за бављење адвокатуром и заштита материјалног положаја адвоката, јер ће се унапредити пружање правне помоћи и уједно побољшати материјални положај адвоката.

На основу овог Уговора адвокати и адвокатски приправници ће преузимати електронске базе „Intermex IndOK ONLINE – propisionline.com“ непосредно од Компаније “INTERMEX” доо Београд, Алексе Бачванског 6 и плаћати повлашћену цену уз презентовање своје оверене адвокатске / приправничке легитимације – без посебних ваучера за остваривање овог права.

Позивамо све заинтересоване адвокате и адвокатске приправнике који су чланови АК Београда да искористе обезбеђену погодност тако што ће се у периоду 31.07.2023.године до 31.10.2023.године  пријавити Компанији “INTERMEX” од којих ће моћи купити Gold premium  пакет електронске базе прописа и судске праксе „ Intermex IndOK ONLINE – propisionline.com “ по повлашћеној цени, уз могућност плаћања у више месечних рата.

Више информација о овој понуди можете добити путем сајта: propisionline.net, имејл адресе: akcija@propisionline.net  или тел: 011/4444 – 596.

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА