ЧЕТВРТО АДВОКАТСКО САВЕТОВАЊЕ, ХОТЕЛ „ЗЛАТИБОР МОНА“  НА ЗЛАТИБОРУ, 27. – 29. 10. 2023.ГОДИНЕ

Поштоване колегинице и колеге, 

Позивамо  вас да учествујете на Четвртом адвокатском саветовању,  које ће се одржати у хотелу „Златибор Мона“  на Златибору  у  периоду од  27 .– 29. октобра 2023.године.

Адвокатска комора Београда организује Четврто адвокатско саветовање  чији је циљ да адвокатура окупи стручну јавност  и иницира дискусију  о конкретним питањима  од значаја за професију, заштиту права и слобода грађана Србије и функционисање правосуђа као целине.

Теме панела Четвртог адвокатског саветовања биће: „Недозвољени докази – SKY апликација?“  и  „Закон о заштити права на суђење  у разумном року – најављене измене и допуне закона “.

Адвокатска  комора Београда је организатор целог саветовања и не постоји никаква обавеза уплате котизације. Адвокатска  комора Београда  у оквиру саветовања организује свечану вечеру за позване госте и све остале учеснике  који се пријаве на дан отварања саветовања, дана 28.10.2023.године (субота), до попуне капацитета. Позивамо све заинтересоване адвокате из целе Србије, као и судије и јавне тужиоце да узму учешће у раду саветовања.

ПОЗИВ

ПРОГРАМ

АДВОКАТСКА  КОМОРА БЕОГРАДА