ПОЗИВ  АДВОКАТИМА  ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИМЕДБИ И ПРЕДЛОГА НА ТЕКСТ РАДНЕ ВЕРЗИЈЕ ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПАРНИЧНОМ ПОСТУПКУ КОЈИ ЈЕ ДОСТАВЉЕН ОД  СТРАНЕ МИНИСТАРСТВА ПРАВДЕ ПРЕКО АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Поштоване колегинице и колеге,

У складу са одлуком Управног одбора Адвокатске коморе Београда донетом на седници одржаној дана 18.10.2023.године, у прилогу се можете упознати са текстом  радне  верзије Закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку, који је достављен од стране Министарства правде, преко Адвокатске коморе Србије.

Позивамо адвокате да доставе примедбе и предлоге  на наведени текст радне  верзије Закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку.

            Примедбе и предлоге  на текст радне  верзије Закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку можете доставити најкасније до 19.11.2023.године,  на имејл адресу  председника Комисије  за праћење прописа из области грађанског права Адвокатске коморе Београда, г.Дејана Булатовића: adv.dejan.bulatovic@gmail.com.

Текст радне  верзије Закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку, који је достављен од Министарства правде, преко Адвокатске коморе Србије

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА