Обавештење

Адвокатска комора Београда, Академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС у Србији позивају вас на семинар на тему „Заступање пред Европским судом за људска права: право на слободу и безбедност личности и забрана злостављања“, који ће се одржати у среду, 29. новембра 2017. године, са почетком у 16 часова, у Београду (АК Београда, Дечанска 13).
Циљ семинара је да се учесници упознају са правилима поступка пред Европским судом за људска права и заштитом права на слободу и безбедност личности и забране мучења и других облика злостављања, при чему ће нагласак бити на заштити ових права у контексту кривичног поступка и рада полиције.

Предавачи ће бити: др Вељко Делибашић, адвокат у Београду и потпредседник Адвокатске коморе Београда, Владимир Бељански, адвокат у Новом Саду и председник Адвокатске коморе Војводине и Жарко Марковић, правни саветник у Мисији ОЕБС у Србији.

Молимо Вас да долазак пријавите до 27. новембра, на е-маил или телефон Жарка Марковића (zarko.markovic@osce.org, 011 3606 228) или Марије Секуловић (marija.sekulovic@osce.org, 011 3606 247)


Прилог:
Програм – Заступање пред Европским судом за људска права – Београд 29. новембар 2017