ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА “ИНГ-ПРО” ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ

ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА “ИНГ-ПРО” ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ

Поштоване колегинице и колеге,

На основу Уговора између АКБ и ИНГ- ПРО свим заинтересованим адвокатима и адвокатским приправницима – члановима АК Београда обезбеђена је могућност да у периоду од 01.04.2022.године до 31.05.2022.године купе електронску базу прописа “ИНГ-ПРО” чија је редовна цена 39.900,00 РСД (плус 10% ПДВ) по повлашћеној цени од 6.600,00 РСД. (плус 10% ПДВ).

Ова могућност остварује се куповином електронске базе прописа ИНГ-ПРО по цени која за чланове АКБ износи 20.000,00 РСД (плус 10% ПДВ) уз погодност да претплатник који је члан АКБ стиче право да му се у оквиру ове цене испоруче још две лиценце бесплатно. То значи да три адвоката удруживањем (груписањем) могу да поделе трошкове и заједнички купе три лиценце за укупну цену од 20.000,00 РСД, у ком случају једну претплату (лиценцу) сваки адвокат добија по цени од 6.600,00 РСД.

Уместо редовне цене од 39.900,00 (плус 10%ПДВ) чланови АК Београда могу купити ИНГ-ПРО за 6.600,00 РСД (плус 10%ПДВ), чиме остварују уштеду у односу на редовну цену пакета електронске базе прописа и судске праксе “ПРОПИСИ НЕТ”.

Овај пакет подразумева веб лиценцу без потребе инсталирања, неограничено коришћење помоћу стандардних интернет претраживача, аутоматско ажурирање података, могућност копирања текста у ворд и пдф формату, информисаност корисника путем мејл сервиса истог дана о новим садржајима из одређене области и прилагођеност прегледу на мобилним телефонима.

Закључењем овог уговора са Компанијом ИНГ-ПРО, АК Београда остварује више циљеве из чл.11.Статута – подизање стручних капацитета адвокатуре, унапређење услова за бављење адвокатуром и заштита материјалног положаја адвоката, јер ће се унапредити пружање правне помоћи и уједно побољшати материјални положај адвоката.

На основу овог Уговора ИНГ-ПРО нема обавезу да испоручи АК Београда пакете електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“,  а АК Београда нема обавезу да исплати ИНГПРО било који новчани износ, јер ће адвокати и адвокатски приправници преузимати електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“ непосредно од Компаније “ИНГПРО” доо Београд, Веле Негринове 16а и плаћати повлашћену цену уз презентовање своје оверене адвокатске / приправничке легитимације – без посебних ваучера за остваривање овог права.

Позивамо све заинтересоване адвокате и адвокатске приправнике који су чланови АК Београда да искористе обезбеђену погодност тако што ће се у периоду 01.04.2022. до 31.05.2022.године пријавити Компанији “ИНГ-ПРО” од којих ће моћи купити пакет електронске базе прописа и судске праксе „ПРОПИСИ.НЕТ“ по повлашћеној цени.

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА