ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА ЗА 5.000,00 РСД

Поштоване колегинице и колеге,

на основу Уговора између АКБ и ИНГ-ПРО свим адвокатима и приправницима у 2018.години,   била је обезбеђена могућност куповине електронске базе прописа ИНГ-ПРО за 3.300,00 која је знатно нижа од редовне цене – 31.000,00 РСД. 

На основу Уговора између АКБ и ИНГ-ПРО свим адвокатима и приправницима у 2019.години,   обезбеђена је могућност куповине три електронске базе прописа ИНГ-ПРО по цени од  20.000,00 РСД што значи да три адвоката удруживањем (груписањем) могу да поделе трошкове и заједнички купе лиценце, у ком случају једну претплату (лиценцу) сваки адвокат може добити по цени од 6.600,00 РСД, при чему им претплата не траје 12 већ 15 месеци, што крајњу цену своди на 5.000,00 РСД.

На овај начин свим заинтересованим адвокатима и адвокатским приправницима који су чланови АК Београда обезбеђена је могућност да у периоду од 01.04.2019. до 31.05.2019.године од ИНГПРО купе пакет електронске базе прописа и судске праксе „ПРОПИСИ.НЕТ“ по цени од 5.000,00 динара за једну лиценцу за период од године дана, која је знатно нижа од редовне цене пакета која износи 31.000,00 динара.

Овај пакет подразумева веб лиценцу без потребе инсталирања, неограничено коришћење помоћу стандардних интернет претраживача, аутоматско ажурирање података, могућност копирања текста у ворд и пдф формату, информисаност корисника путем мејл сервиса истог дана о новим садржајима из одређене области и прилагођеност прегледу на мобилним телефонима.

Закључењем овог уговора са ИНГПРО, АК Београда остварује више циљеве из чл.11.Статута – подизање стручних капацитета адвокатуре, унапређење услова за бављење адвокатуром и заштита материјалног положаја адвоката, јер ће се унапредити пружање правне помоћи и уједно побољшати материјални положај адвоката.

На основу овог Уговора ИНГПРО нема обавезу да испоручи АК Београда пакете електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“ а АК Београда нема обавезу да исплати ИНГПРО било који новчани износ јер ће електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“ плаћати и преузмати адвокати и адвокатски приправници непосредно од ИНГПРО, на основу ваучера које им изда АК Београда, који ће бити послати поштом

Позивамо адвокате и адвокатске приправнике, чланове АК Београда који су заинтересовани да искористе обезбеђену погодност да се у периоду 01.04.2019. до 31.05.2019.године пријаве Стручној служби АК Београда која ће им издати ваучер на основу којег ће у ИНГПРО моћи да купе пакет електронске базе прописа и судске праксе „ПРОПИСИ.НЕТ“ по повлашћеној цени.

ПРЕДСЕДНИК

АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА

Југослав Тинтор, адвокат

ИНГ-ПРО ЕЛЕКТРОНСКА БАЗА ПРОПИСА

ИНГ-ПРО ВАУЧЕР – ТАБЕЛА