ПРОДУЖЕЊЕ САРАДЊЕ АК БЕОГРАДА СА ОПШТОМ БОЛНИЦОМ «АУРОРА» И УСПОСТАВЉАЊЕ  САРАДЊЕ АК БЕОГРАДА СА ОПШТОМ БОЛНИЦОМ  « MEDIGROUP» И ОПШТОМ БОЛНИЦОМ «ACIBADEM BEL MEDIC»

Поштоване колегинице и колеге,

Управни одбор Адвокатске коморе Београда донео је одлуку да се  продужи сарадња са Општом болницом «АУРОРА», као и да се успостави  сарадња са Општом болницом     «MEDIGROUP»  и Општом болницом «ACIBADEM BEL MEDIC»  у погледу могућности прегледа и лечења свих чланова АК Београда и чланова њихових породица   под привилегованим условима.

На основу одлуке Управног одбора закључен је Уговор са Општом болницом «АУРОРА» за период од  05.04.2022. до 05.04.2023.године, док је са Општом болницом «MEDIGROUP»  и Општом болницом «ACIBADEM BEL MEDIC»  закључен Уговор за  период од 10.05.2022. до 10.05.2023.године, у ком периоду је омогућено свим адвокатима и адвокатским  приправницима члановима АК  Београда, као и  члановима њихових породица да остваре  попуст на лекарске прегледе неограничен број пута у току године.

Болница «АУРОРА» је приватна здравствена установа која располаже стручним тимом од 73 стално запослена и 432 консултанта из свих области медицине, налази се у кругу Клиничког центра Србије и отворена је 24 сата дневно, 365 дана годишње. Болница «АУРОРА» располаже кол центром који је активан 24 часа и пружа могућност заказивања прегледа у термину када пацијенту одговара (поподневни сати, викенд), као и преглед било ког специјалисте  у заказаном термину  без чекања. Сви налази и резултати  шаљу се на мејл адресу или се могу лично преузети у болници «АУРОРА».

Болница «MEDIGROUP» је  приватна здравствена установа у чијем саставу се налази десет домова здравља, две специјалистичке и једна општа болница, располаже кол центром који пружа могућност заказивања прегледа у термину када пацијанту одговара у оквиру редовног радног времена, као и преглед специјалисте у заказаном термину без чекања.

Болница «ACIBADEM BEL MEDIC»  је приватна здравствена установа, која располаже стручним тимом од   400 стално запослених и 400 консултаната из свих области медицине, на пет локација у Београду, располаже кол центром који је активан 24 часа и пружа могућност заказивања прегледа у термину када пацијенту одговара (поподневни сати, викенд), као и преглед било ког специјалисте  у заказаном термину  без чекања

На овај начин је свим заинтересованим члановима АК Београда – адвокатима и адвокатским приправницима и члановима њихових породица обезбеђена посебна погодност да могу користити здравствене услуге болница «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC» под привилегованим условима тако што имају могућност да обаве систематски преглед или специјалистичке прегледе по повлашћеним ценама које су вишеструко ниже од редовних цена прегледа, као и право да користе здравствене услуге по повлашћеним ценама у више наврата – неограничени број пута. Очекујемо да ће ова могућност унапредити опште здравље адвоката јер ће их мотивисати да здравље чешће контролишу, као и да ће побољшати материјални положај адвоката, јер ће на основу уговора о сарадњи АК Београда и општих болница «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC» адвокати остварити значајну уштеду приликом плаћања медицинских прегледа и медицинских интервенција.

У прилогу се можете упознати са табелама  програма систематских прегледа  и опционим специјалистичким прегледима у општим болницама «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC», као и условима пружања услуга.

ПРЕДСЕДНИК

АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА

Момчило М. Булатовић, адвокат

АУРОРА

MEDIGROUP

ACIBADEM BEL MEDIC