XXI СИМПОЗИЈУМ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ „ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА  И ПРЕВАРЕ У ОСИГУРАЊУ“

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо Вас да Саобраћајни факултет Универзитета у Београду и Traffic Safety Group организују XXI Симпозиујм са међународним учешћем „Вештачење саобраћајних незгода и преваре у осигурању“, који ће се одржати  од 3. до 5.новембра 2022.године, у хотелу Парк, у Ивањици.

На симпозијуму ће бити презентован велики број научно-стручних радова из домена деловања вештака саобраћајно-техничке струке и организована радионица Преваре у осигурању. 

Тематске целине симпозијума су: домен рада вештака саобраћајно-техничке струке, дефинисање узрока саобраћајних незгода, пропусти учесника саобраћајних незгода и опасна ситуација, поступак вештачења саобраћајних незгода са пешацима, примена савремених софтверских алата за вештачење саобраћајних незгода, преваре у осигурању (начини, врсте, тех. елементи, препознавање), модели спречавања превара у осигурању, процене штете и заштите од превара.

Заинтересовани адвокати могу да пријаве рад, као и учешће на симпозијуму на имејл адресу bbn@bbn.co.rs,  с тим да  се пријава рада може учинити најкасније до 01.јула 2022.године.

У прилогу се можете упознати са позивом за учешће и програмом.

ПРИЛОГ

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА  

Уколико желите да пријавите рад, то можете учинити слањем апстракта на имејл адресу: bbn@bbn.co.rs , најкасније до 1. јула 2022. године.

Потребно је да заинтересовани адвокати доставе пријаву за учешће на симпозијуму на имејл адресу: bbn@bbn.co.rs.