СПЕЦИЈАЛНИ ДОДАТАК „АДВОКАТ“ У ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМАСПЕЦИЈАЛНИ ДОДАТАК „АДВОКАТ“ У ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА

АК Београда је закључила уговор са Вечерњим новостима да се у оквиру дневног листа објаве још два специјална додатка под називом „АДВОКАТ“ који се неће разликовали од саме новине и биће штампани у тиражу дневног листа.

Додатакобрађује теме од значаја за адвокатуру и проблеме са којима се грађани сусрећу у остваривању и заштити својих права и слобода у судским поступцима. Комора је задржала право да изабере теме и уреди текстове, које ће пре објављивања обрадити и новинарски тим, како би их јавност боље разумела.                                                

Циљ нам је да многа питања од значаја за функционисање правног поретка приближимо лаичкој јавности како би грађани боље разумели значај адвокатуре за успостављање правне сигурности и владавине права, што ће допринети и унапређењу угледа професије. 

Имајући у виду да је основна идеја да се текстови наметну граћанима актуелним темама и квалитетом садржине, на основу одлуке УО АК Београда у додатку „АДВОКАТ“ се не објављују имена аутора текстова – како би се избегла промоција појединаца.

Са прва два објављена додатка „АДВОКАТ“ можете се упознати у прилогу вести.

АДВОКАТ ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ 1

АДВОКАТ ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ 2