ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА “ИНГ-ПРО” ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ – УЗ УШТЕДУ ОД 85%

ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ КУПОВИНЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ БАЗЕ ПРОПИСА “ИНГ-ПРО” ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ – УЗ УШТЕДУ ОД 85%

Поштоване колегинице и колеге,

На основу Уговора између АКБ и ИНГ- ПРО свим заинтересованим адвокатима и адвокатским приправницима – члановима АК Београда обезбеђена је могућност да у периоду од 01.05.2020.године до 31.05.2020.године купе електронску базу прописа “ИНГ-ПРО” чија је редовна цена 39.900,00 РСД (плус 10% ПДВ) по повлашћеној цени од 5.000,00 РСД. (плус 10% ПДВ).

Ова могућност остварује се куповином електронске базе прописа ИНГ-ПРО по цени која за чланове АКБ износи 20.000,00 РСД (плус 10% ПДВ) уз погодност да претплатник који је члан АКБ стиче право да му се у оквиру ове цене испоруче још две лиценце бесплатно. То значи да три адвоката удруживањем (груписањем) могу да поделе трошкове и заједнички купе три лиценце за укупну цену од 20.000,00 РСД, у ком случају једну претплату (лиценцу) сваки адвокат добија по цени од 6.600,00 РСД, при чему им претплата не траје 12 већ 15 месеци, што крајњу цену своди на 5.000,00 РСД.

Уместо редовне цене од 39.900,00 (плус 10%ПДВ) чланови АК Београда могу купити ИНГ-ПРО за 5.000,00 РСД (плус 10%ПДВ), чиме остварују уштеду од преко 85% у односу на редовну цену пакета електронске базе прописа и судске праксе “ПРОПИСИ НЕТ”.

Овај пакет подразумева веб лиценцу без потребе инсталирања, неограничено коришћење помоћу стандардних интернет претраживача, аутоматско ажурирање података, могућност копирања текста у ворд и пдф формату, информисаност корисника путем мејл сервиса истог дана о новим садржајима из одређене области и прилагођеност прегледу на мобилним телефонима.

Закључењем овог уговора са Компанијом ИНГ-ПРО, АК Београда остварује више циљеве из чл.11.Статута – подизање стручних капацитета адвокатуре, унапређење услова за бављење адвокатуром и заштита материјалног положаја адвоката, јер ће се унапредити пружање правне помоћи и уједно побољшати материјални положај адвоката.

На основу овог Уговора ИНГ-ПРО нема обавезу да испоручи АК Београда пакете електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“ а АК Београда нема обавезу да исплати ИНГПРО било који новчани износ, јер ће адвокати и адвокатски приправници преузимати електронске базе „ПРОПИСИ.НЕТ“ непосредно од Компаније “ИНГПРО” доо Београд, Веле Негринове 16а и плаћати повлашћену цену уз презентовање своје оверене адвокатске / приправничке легитимације – без посебних ваучера за остваривање овог права.

Позивамо све заинтересоване адвокате и адвокатске приправнике који су чланови АК Београда да искористе обезбеђену погодност тако што ће се у периоду 01.05.2020. до 31.05.2020.године пријавити Компанији “ИНГ-ПРО” од којих ће моћи купити пакет електронске базе прописа и судске праксе „ПРОПИСИ.НЕТ“ по повлашћеној цени.

ПРЕДСЕДНИК

АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА

Југослав Тинтор, адвокат

ИНФОРМАЦИЈА О ПРОДУЖЕЊУ САРАДЊЕ СА “ИНГ-ПРО”