ПРИЈАВЕ ЗА СЕМИНАР КОЈИ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ У САРАДЊИ СА САВЕТОМ ЕВРОПЕ НА ТЕМУ “СЛОБОДА ИЗРАЖАВАЊА И СЛОБОДА МЕДИЈА”

ПРИЈАВЕ ЗА СЕМИНАР КОЈИ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ У САРАДЊИ СА САВЕТОМ ЕВРОПЕ НА ТЕМУ “СЛОБОДА ИЗРАЖАВАЊА И СЛОБОДА МЕДИЈА”

Поштоване колеге,
Обавештавамо вас да ће  у периоду од  25.01.2019 – 26.01.2019. у хотелу “Вила Брег” у Вршцу бити организован семинар за чланове АК Београда и АК Војводине на тему “Слобода изражавања и слобода медија”. Семинар организује АК Србије у сарадњи са Саветом Европе, при чему су за све учеснике обезбеђени хотелски смештај, трошкови превоза и материјали за семинар.
До сада су одржана два оваква семинара и то – у Нишу за чланове адвокатских комора Ниш, Пожаревац и Зајечар, и у Шапцу за чланове адвокатских комора Чачак, Шабац и Крагујевац. Број учесника на семинару је 30, а број учесника из сваке адвокатске коморе се одређује према укупном броју чланова тих комора.
Позивамо све заинтересоване колеге да се пријаве АК Београда најкасније до 14.01.2019. године ако желе да учествују на овом семинару, као и да уз пријаву доставе свој број телефона и е-мејл ради контакта. Напомињемо да из АК Београда може да учествује 20 адвоката, као и да ће се пријаве за учешће примати до попуне расположивих места. Преосталих 10 учесника семинара биће адвокати из Војводине. Након што се утврди списак учесника из АК Београда, биће им достављене потпуне информације везано за организацију превоза и распоред предавања.

Адвокатска комора Београда