ПРОДУЖЕЊЕ САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ АК БЕОГРАДА И ОПШТЕ БОЛНИЦЕ “АУРОРА”

ПРОДУЖЕЊЕ САРАДЊЕ АК БЕОГРАДА СА ОПШТОМ БОЛНИЦОМ «АУРОРА»

Управни одбор Адвокатске коморе Београда донео је одлуку да се продужи сарадња са Општом болницом «АУРОРА» у погледу могућности прегледа и лечења свих чланова АК Београда и чланова њихових породица под привилегованим условима.

На основу Уговора који је закључен са Општом болницом „АУРОРА” за период од 01.04.2020. до 01.04.2021. омогућено је свим адвокатима и адвокатским приправницима у Београду, као и члановима њихових породица да остваре 80% попуста на све лекарске прегледе из табеле, као и 25% попуста на хируршке интервенције, болничко лечење и све друге лекарске прегледе који нису наведени у табели, при чему је уговорено да право на попуст може да се оствари неограничен број пута у току године и да систематски преглед није предуслов за обављање опционог прегледа, као што је био случај током 2018.године.

Систематски преглед обухвата лабораторијске анализе (комплетна крвна слика са леукоцитарном  формулом, шећер у крви, Се, холестерол, „HDL”, „LDL”, триглицериди, „AST”, „ALT”, „Gama GT”, уреа и креатин, преглед  урина), лекараски интернистички преглед са завршним мишљењем, спирометрија – тест плућне функције и ЕКГ, по укупној цени од 2.200 динара.

Oпциони прегледи обухватају ултразвук абдомена, по цени од 800 динара, ултразвук штитне жлезде, по цени од 800 динара, ултразвук срца са доплером, по цени од 1.200 динара, тест оптерећења срца – ергометрија, по цени од 3.000 динара, „TSH, FT4″, по цени од 1000 динара, аудиометрија, по цени од 800 динара, преглед дерматолога са дерматоскопијом, по цени од 1.200 динара, преглед офтамолога, по цени од 1.200 динара и проктолошки преглед са аноскопијом, по цени од 2.500 динара.

Oпциони преглед за жене обухвата ултразвук дојки, по цени од 800 динара, мамографију, по цени од 4.000 динара и гинеколошки комплет (преглед, УЗ, колпоскопија, ПАПА, ВС) по  цени од 2.500 динара. Oпциони преглед за мушкарце обухвата „PSA” , „Free PSA”, Index PSA (преко 45 година), по цени од 800 динара, уролошки преглед, по цени од 1.200 динара и уролошки ултразвук, по цени од 800 динара. Систематски преглед за децу обухвата лабораторијске анализе: ККС, шећер у крви, преглед урина и преглед педијатара са антропометријским мерењима (мерење телесне тежине, висине, физикални  преглед по  органским системима), по укупној цени  од 2.000 динара.

            За све хирушке интервенције, болничко лечење или друге прегледе који нису обухваћени  привилегованим условима  плаћања, болница „AURORA” одобрава попуст од 25% на све цене – према важећем ценовнику, осим за медикаменте, „PCR”  дијагностику, генетске анализе и хистопатолошке анализе.

Болница „AURORA” је приватна здравствена установа која располаже стручним тимом од 73 стално запослена и 432 консултанта из свих области медицине, налази се у кругу Клиничког центра Србије и отворена је 24 сата дневно, 365 дана годишње. Болница „АУРОРА” располаже кол центром који је активан 24 часа и пружа могућност заказивања прегледа у термину када пацијенту одговара (поподневни сати, викенд), као и преглед било ког специјалисте  у заказаном термину  без чекања. Сви налази и резултати  шаљу се на мејл адресу или се могу лично преузети у болници „AURORA”.

На овај начин је свим заинтересованим члановима АК Београда – адвокатима и адвокатским приправницима и члановима њихових породица (супружници, малолетна и пунолетна деца и родитељи) обезбеђена посебна погодност да могу користити здравствене услуге болнице „АУРОРА” под привилегованим условима тако што имају могућност да обаве систематски преглед или специјалистичке прегледе по повлашћеним ценама које су вишеструко ниже од редовних цена прегледа, као и право да користе здравствене услуге болнице „AURORA”  по повлашћеним ценама у више наврата – неограничени број пута. Очекујемо да ће ова могућност унапредити опште здравље адвоката јер ће их мотивисати да здравље чешће контролишу, као и да ће побољшати материјални положај адвоката, јер ће на основу уговора о сарадњи АК Београда и Болнице „АУРОРА” адвокати остварити значајну уштеду приликом плаћања медицинских прегледа и медицинских интервенција

У Наставку текста је ваучер којим се остварује попуст на програме систематских лекарских прегледа и опционе специјалистичке прегледе у Општој  болници „AURORA” .

ПРЕДСЕДНИК
АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА
Југослав Тинтор, адвокат


ИНФОРМАЦИЈА О ПРОДУЖЕТКУ САРАДЊЕ СА БОЛНИЦОМ “АУРОРА”