ПРОДУЖЕЊЕ САРАДЊЕ АК БЕОГРАДА СА ОПШТИМ БОЛНИЦАМА «АУРОРА», « MEDIGROUP» И «ACIBADEM BEL MEDIC»

ПРОДУЖЕЊЕ САРАДЊЕ АК БЕОГРАДА СА ОПШТИМ БОЛНИЦАМА «АУРОРА», « MEDIGROUP» И «ACIBADEM BEL MEDIC»

Поштоване колегинице и колеге,

Управни одбор Адвокатске коморе Београда је на седници одржаној дана 11.04.2023.године донео одлуку да се  продужи сарадња са Општом болницом «АУРОРА», Општом болницом «MEDIGROUP»  и Општом болницом «ACIBADEM BEL MEDIC»  у погледу могућности прегледа и лечења свих чланова АК Београда и чланова њихових породица   под привилегованим условима.

Сарадња у погледу могућности прегледа и лечења свих чланова АК Београда и чланова њихових породица   под привилегованим условима са Општом болницом «АУРОРА»  продужена је за период од  12.04.2023. до 12.04.2024.године, док је са Општом болницом «MEDIGROUP»  и Општом болницом «ACIBADEM BEL MEDIC»  продужена сарадња  за  период од 11.05.2023. до 11.05.2024.године, у ком периоду је омогућено свим адвокатима и адвокатским  приправницима члановима АК  Београда, као и  члановима њихових породица да остваре  попуст на лекарске прегледе неограничен број пута у току године.

На овај начин је свим заинтересованим члановима АК Београда – адвокатима и адвокатским приправницима и члановима њихових породица обезбеђена посебна погодност да могу користити здравствене услуге болница «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC» под привилегованим условима тако што имају могућност да обаве систематски преглед или специјалистичке прегледе по повлашћеним ценама које су вишеструко ниже од редовних цена прегледа, као и право да користе здравствене услуге по повлашћеним ценама у више наврата – неограничени број пута. Очекујемо да ће ова могућност унапредити опште здравље адвоката јер ће их мотивисати да здравље чешће контролишу, као и да ће побољшати материјални положај адвоката, јер ће на основу успостављене сарадње АК Београда и општих болница «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC» адвокати остварити значајну уштеду приликом плаћања медицинских прегледа и медицинских интервенција.

У прилогу се можете упознати са табелама  програма систематских прегледа  и опционих специјалистичких прегледа у општим болницама «АУРОРА», «MEDIGROUP» и  «ACIBADEM BEL MEDIC», као и условима пружања услуга  за период за који је продужена сарадња.  

Систематски прегледи  и опциони специјалистички прегледи  у  Општој болници «MEDIGROUP» и Општој болници «ACIBADEM BEL MEDIC»                                                        до 10.05.2023.године обављаће се под условима  уговореним 2022.године.

АДВОКАТСКА КОМОРА БЕОГРАДА

АУРОРА

MEDIGROUP

ACIBADEM BEL MEDIC